מתכון

קולרבי ממולא פטריות

מתכון קל, בריא ולא משמין בגרסה קצת שונה לממולאים

חנה גרשוני
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
קולרבי ממולאצילום: תומר אפלבאום
חנה גרשוני

חומרים:

8 קולורבי בינוניים

2 בצלים קצוצים

1 כף שמן

125 גרם פטריות טריות

150 גרם בשר הודו טחון

1 ביצה

1 כוס מים רותחים

1 כפית אבקת מרק עוף

2 כפות שמיר קצוץ

מלח ופלפל לפי הטעם

הכנה:

מקלפים את הקולורבי ומבשלים 15 דקות במי מלח. מוציאים מהמים ומסננים. בעזרת כף יוצרים בקולורבי מעין סירות. את בשר הקולורבי שמוציאים מועכים למחית.

מזהיבים את הבצל בשמן חם, מוסיפים את הפטריות החתוכות והבשר, הביצה ומחית הקולורבי, מטגנים עוד קצת ומתבלים במלח ופלפל.

ממלאים את הקולורבי המרוקנים בתערובת ושמים בתבנית טפלון משומנת קלות. אופים בתנור 180 מעלות במשך 40 דקות. מוסיפים כוס מרק עם 2 כפות שמיר קצוץ ואופים עוד 5 דקות.

4 מנות, 200 קלוריות כל אחת.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ