בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

קולרבי ממולא פטריות

מתכון קל, בריא ולא משמין בגרסה קצת שונה לממולאים

תגובות
תומר אפלבאום

חומרים:

8 קולורבי בינוניים

2 בצלים קצוצים

1 כף שמן

125 גרם פטריות טריות

150 גרם בשר הודו טחון

1 ביצה

1 כוס מים רותחים

1 כפית אבקת מרק עוף

2 כפות שמיר קצוץ

מלח ופלפל לפי הטעם

הכנה:

מקלפים את הקולורבי ומבשלים 15 דקות במי מלח. מוציאים מהמים ומסננים. בעזרת כף יוצרים בקולורבי מעין סירות. את בשר הקולורבי שמוציאים מועכים למחית.

מזהיבים את הבצל בשמן חם, מוסיפים את הפטריות החתוכות והבשר, הביצה ומחית הקולורבי, מטגנים עוד קצת ומתבלים במלח ופלפל.

ממלאים את הקולורבי המרוקנים בתערובת ושמים בתבנית טפלון משומנת קלות. אופים בתנור 180 מעלות במשך 40 דקות. מוסיפים כוס מרק עם 2 כפות שמיר קצוץ ואופים עוד 5 דקות.

4 מנות, 200 קלוריות כל אחת.






תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו