בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

לביבות גבינה לחובבי הבצק הרך

לביבות חגיגיות שמתאימות לכל חובבי הבצק הרך והמטוגן

תגובות
לביבות גבינה
דורעם גונט

מתכון טעים וקל מאוד להכנה ללביבות מהזן הסופגנייתי, שישמח גם ילדים וגם הורים.

חומרים: (ל-15 לביבות)

250 גרם קמח תופח

1 ביצה

1/2 כפית תמצית וניל

250 גרם גבינה לבנה 9%

1/4 כוס סוכר

קליפה מגוררת מחצי לימון

גיוון: 1/2 כוס פרי כלשהו, חתוך לקוביות זערוריות (תות, בננה, תפוח, אפרסמון או כל פרי אחר), או שוקולד צ'יפס, או אגוזי מלך

שמן נייטרלי לטיגון (למשל תירס או קנולה)

2 כפות אבקת סוכר לזרייה

הכנה:

מערבבים את כל החומרים בקערה ולשים מעט בידיים מקומחות עד לקבלת בצק. מגלגלים את הבצק לגליל עבה (כ-5 סנטימטר). בסכין חדה פורסים את הבצק לפרוסות בעובי של כסנטימטר. בעזרת האצבעות יוצרים חור במרכזה של כל פרוסה, כך שתיווצר צורה שמזכירה דונט שטוח (מעבר לצורה, החור מסייע לטיגון אחיד של הבצק). מחממים שמן עמוק או חצי עמוק לחום בינוני-גבוה ומטגנים עד להזהבה. זורים מעל אבקת סוכר ומגישים מיד.

 




תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו