מתכון |

שקשוקה הכי קלה בעולם של השף רועי אגאי

יש הרבה מתכונים לשקשוקה, המתכון של השף רועי אגאי הוא מושקע אבל קל

הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הארץ

חומרים:

10 עגבניות מגוררות על פומפייה

כף רסק עגבניות

2 בצלים לבנים קצוצים

רבע כוס שמן זית

4 ביצים

כפית כמון

כפית פפריקה מתוקה

כף מלח

פטרוזיליה קצוצה

הכנה:

מטגנים את הבצל עד לקבלת גוון שקוף. מוסיפים כמון, פפריקה ורסק עגבניות ומבשלים דקה. מוסיפים עגבניות מגוררות. מבשלים 10 דקות. שוברים את הביצים למחבת ומבשלים 2-5 דקות. מפזרים פטרוזליה קצוצה ומגישים.

צילום: שירן כרמל

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ