מתכון

שקשוקה הכי קלה בעולם של השף רועי אגאי

יש הרבה מתכונים לשקשוקה, זו של השף רועי אגאי היא מושקעת אבל קלה

הארץ
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
הארץ

חומרים:

10 עגבניות מגוררות על פומפייה

כף רסק עגבניות

2 בצלים לבנים קצוצים

רבע כוס שמן זית

4 ביצים

כפית כמון

כפית פפריקה מתוקה

כף מלח

פטרוזיליה קצוצה

הכנה:

מטגנים את הבצל עד לקבלת גוון שקוף. מוסיפים כמון, פפריקה ורסק עגבניות ומבשלים דקה. מוסיפים עגבניות מגוררות. מבשלים 10 דקות. שוברים את הביצים למחבת ומבשלים 2-5 דקות. מפזרים פטרוזליה קצוצה ומגישים.

שקשוקה
צילום: שירן כרמל

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ