מתכון |
שקשוקה הכי קלה בעולם של השף רועי אגאי
יש הרבה מתכונים לשקשוקה, המתכון של השף רועי אגאי הוא מושקע אבל קל

הארץ

הארץ
חומרים:
10 עגבניות מגוררות על פומפייה
כף רסק עגבניות
2 בצלים לבנים קצוצים
רבע כוס שמן זית
4 ביצים
כפית כמון
כפית פפריקה מתוקה
כף מלח
פטרוזיליה קצוצה
הכנה:
מטגנים את הבצל עד לקבלת גוון שקוף. מוסיפים כמון, פפריקה ורסק עגבניות ומבשלים דקה. מוסיפים עגבניות מגוררות. מבשלים 10 דקות. שוברים את הביצים למחבת ומבשלים 2-5 דקות. מפזרים פטרוזליה קצוצה ומגישים.
צילום: שירן כרמל