מתכון: סיגרים ממולאים בגבינות

מי אמר שסיגרים זה רק במילוי בשר או תפוח אדמה? הכירו את הגרסה החלבית לסיגרים ממולאים

מוריס מונייר, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
סיגרים מעלי פסטייה ממולאים בגבינות
מוריס מונייר, שף אורח

חומרים:

10 עלי פסטייה

500 גרם גבינת צאן

2 ביצים

100 גרם חמוציות ללא גרעין

100 גרם צנובר קלויים

עלי טימין מ-2 גבעולים

קורט מלח

100 גרם חמאה

הכנה:

מכניסים לקערה את הגבינה ומועכים במזלג. מוסיפים ביצים ומערבבים. מוסיפים פירות יבשים, טימין ומלח ומערבבים היטב. מכניסים למזלף חד פעמי. לוקחים עלה פסטייה נקי ומזלפים באמצעו מהתערובת. מקפלים את קצות הפסטייה פנימה ומגלגלים מעל המילוי עד לקבלת מראה של סיגר תפוח. מהדקים ומניחים על מגש. ממיסים את החמאה בסיר קטן ומברישים את הסיגרים מכל הצדדים. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד להזהבה.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ