מתכון: סלט בצל סגול עם דג בורי של השף ניר צוק

סלט שהוא ארוחה שלמה בצלחת ואין מתאים ממנו לערב קיץ על המרפסת

ניר צוק, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
סלט בצל סגול עם דג בורי
סלט בצל סגול עם דג בוריצילום: יעקב הררי

חומרים (4 מנות):

2 דגי בורי מפולטים

3 בצלים פרוסים דק

מיץ מ-2 לימונים

צרור פטרוזיליה קצוצה

1 כפית סומק

1/2 כפית לימון פרסי טחון

1/2 כוס (125 מ"ל) שמן זית

הכנה:

בעזרת סכין חדה מסירים את העור מהפילטים וחותכים לפרוסות דקות מאוד. מניחים בקערה.

חוצים את הבצל לגובה ופורסים לפרוסות דקות מאוד. מוסיפים לקערת הדגים. מזליפים מעל מיץ לימון. מערבבים את הפטרוזיליה עם הסומק, הלימון הפרסי ושמן הזית ומערבבים עם הדגים והבצל. מכסים את הקערה ביריעת ניילון נצמד ומצננים שעה במקרר לפני ההגשה.

תגיות:

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ