בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חמישה מתכונים לשקשוקות שוברות שגרה

לא צריך הרבה בשביל שקשוקה טובה, אבל בשביל שקשוקה מצוינת כבר צריך להתאמץ. עם סלק, או על פיצה, עם ירקות קלויים ועם גבינות קשות: ארבעה שפים מגישים את הגרסה המצטיינת שלהם לשיטת השקשוקה

4תגובות

סוד הקסם של השקשוקה הוא פשוט מאוד: עגבנייה וביצים. כל-כך פשוט, שזה כל-כך טעים. לא צריך להיות שף גדול על מנת לעשות שקשוקה טובה, אבל בשביל מנה מצוינת כבר צריך להתאמץ קצת יותר. לא מספיק לזרוק הכל למחבת ולערבב. בימים אלה מתקיים בכל רחבי הארץ "פסטיבל השקשוקה" ובו מיטב המסעדות ובתי הקפה מהצפון ועד הדרום עושות את הגרסה שלהם לשקשוקה. אנחנו מצידנו ליקטנו חמישה מתכונים מצטיינים, והנה הם:

מתכון לשקשוקה על בצק פיצה עם מוצרלה טרייה

שקשוקה על בצק פיצה ומוצרלה של שף מנה שטרום
שרית גופן

מתכון לשקשוקה סלק

שקשוקה סלק של אחת העם
שרית גופן

מתכון לשקשוקה עם תרד וריקוטה

שקשוקה תרד וריקוטה פרסקה
שרית גופן

מתכון לשקשוקה רטטוי

שקשוקה רטטוי של טאטי
שרית גופן

מתכון לשקשוקה לבנה עם ביצים עלומות

שקשוקה לבנה
דודו בכר


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו