שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

חמישה מתכונים לשקשוקות שוברות שגרה

לא צריך הרבה בשביל שקשוקה טובה, אבל בשביל שקשוקה מצוינת כבר צריך להתאמץ. עם סלק, או על פיצה, עם ירקות קלויים ועם גבינות קשות: ארבעה שפים מגישים את הגרסה המצטיינת שלהם לשיטת השקשוקה

הארץ

סוד הקסם של השקשוקה הוא פשוט מאוד: עגבנייה וביצים. כל-כך פשוט, שזה כל-כך טעים. לא צריך להיות שף גדול על מנת לעשות שקשוקה טובה, אבל בשביל מנה מצוינת כבר צריך להתאמץ קצת יותר. לא מספיק לזרוק הכל למחבת ולערבב. בימים אלה מתקיים בכל רחבי הארץ "פסטיבל השקשוקה" ובו מיטב המסעדות ובתי הקפה מהצפון ועד הדרום עושות את הגרסה שלהם לשקשוקה. אנחנו מצידנו ליקטנו חמישה מתכונים מצטיינים, והנה הם:

מתכון לשקשוקה על בצק פיצה עם מוצרלה טרייה

שקשוקה על בצק פיצה ומוצרלה של שף מנה שטרום
צילום: שרית גופן

מתכון לשקשוקה סלק

שקשוקה סלק של אחת העם
צילום: שרית גופן

מתכון לשקשוקה עם תרד וריקוטה

שקשוקה תרד וריקוטה פרסקה
צילום: שרית גופן

מתכון לשקשוקה רטטוי

שקשוקה רטטוי של טאטי
שקשוקה רטאטוי של טאטיצילום: שרית גופן

מתכון לשקשוקה לבנה עם ביצים עלומות

שקשוקה לבנה
צילום: דודו בכר

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ