בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ארבעה מתכונים חורפיים עם פטריות

אין כמו עונת החורף בשביל מנות כמו פולנטה או ניוקי או מרק שעשירות בפטריות. כך תוכלו לנצל את הימים הקרים למנות מחממות ועשירות

4תגובות

למרות שהן זמינות (פחות או יותר) כל השנה, עונתן הטבעית של הפטריות היא בחורף. בחורף הן מקבלות מקום של כבוד במטבח בקדרות ובתבשילים, בפסטות מחממות ובמרקים. לפטריות עשרות זנים בצורות ומרקמים שונים, ערכים תזונתיים גבוהים והמטבח הצמחוני טבעוני עושה בהן שימוש כתחליף לבשר. בשווקים ובחנויות האוכל תמצאו היום עשרות סוגי פטריות טריות (וזה עוד לפני שמכניסים את הפטריות המיובשות לתמונה), כפורטבלו, מלך היער ועוד.

ארבעה מתכונים עם פטריות באדיבות מסעדת אדמה בזכרון יעקב:

מתכון לפולנטת תירס ופטריות

פולנטה עם פטריות
גיל אליהו

מתכון לניוקי עם ראגו פטריות

מתכון לניוקי עם ראגו פטריות

מתכון לדג עם קרם פטריות ודלעת אפויה

דג מוסר  עם קרם פטריות ודלעת אפויה
גיל אליהו

מתכון למרק פטריות עשיר

מרק פטריות
גיל אליהו

 

 

 

 

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו