בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

סיגר דגים אסייתי

למנה הזו הגעתי דרך התנסויותיי במטבחים שונים בהם עבדתי ויצא לי להכין בהם אגרולים, סיגרים, בוריק ופסטלים וכיוון שכל הזמן הייתי סביב סוג המאכלים הזה יצא לי לחשוב על המנה הזו של סיגר דגים אסייתי

תגובות
סיגרי דגים אסיאתיים עם רוטב בצד בתוך כלי עם חסות ופלפל חריף
תומר אפלבאום

הבצק:

אגלה לכם סוד קטן את הבצק קונים, ברשתות המזון יש בצק שנקרא עלי סיגר הוא יושב באזור המוצרים בהקפאה.

אני אוהב להשתמש בעלים איכותיים שנקראים עלי יופקה הם מיובאים מתורכיה, ויש מעדנייה מצוינת בתל אביב שנקראת אברמנטו, בפאתי שוק לוינסקי, שמייבאת דברים טובים מתורכיה, גבינות מיוחדות דגים כבושים, בוטרדו או בוטרגה וגם עלי יופקה.

מרכיבי המילוי:

1 קילו דגים טחונים בורי, מוסר ובקלה. הולכים לסופר או לחנות דגים ומבקשים תערובת דגים טחונים

1 שורש קטן של ג'ינג'ר מגורד

3 שיני שום קצוצות

חופן כוסברה קצוץ

חופן עלי נענע מופרדים מהגבעולים קצוציצם

1 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

מעט שאטה

שמן זית

ההכנה:

הכנת המילוי:

מערבבים את כל המרכיבים יחד היטב ומעבירים לשק זילוף.

הרכבת הסיגר:

מפרידים את עלי הסיגר וחותכים אותם לחצי (לצורת חצי ירח).
מכינים בצד קערה קטנה עם 2 כפות קמח ומעט מים (שיהיה טיפה סמיך) זה ישמש אותנו להדבקה ועל מנת לסגור את הסיגר.

מניחים את הצד הישר כלפיכם ומזלפים את המילוי לאורך כאשר קצוות הצדדים נשארים ללא מילוי. מקפלים את הצדדים של הדף עד המילוי, מהדקים ומתחילים לגלגל.

שמים קצת מתערובת הקמח והמים בסוף עלה הסיגר כדי להדביקו, מניחים בקופסה או במגש בצורה מסודרת כשההדבקה כלפי מטה.

מחממים סיר עם שמן עמוק לטיגון מכניסים את הסיגר לטיגון עד שהוא נהיה זהוב.

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו