בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים

עוגיות מרוקאיות למימונה

אין כמו מופלטה מתוקה, עוגיות מרוקאיות ותה חם כדי לציין את סיומו של חג הפסח. הקונדיטורית מאיה רביבו (מדן גורמה) עם ארבע עוגיות שכל אחד יכול להכין

תגובות

בעת חגיגת המימונה מתמלא השולחן לא רק במופלטות ששמן כבר יצא למרחוק, אלא גם במיני מרציפנים, שבקייה, ריבות שונות ומשונות כמו למשל הדרים וחצילים, וכמובן סדרה של עוגיות מרוקאיות כמו נשיקות קוקוס, מעמול, יויו, ג'אבן וסיגרים ממולאים. העיקר שיהיה מתוק ובכמויות. אל תשכחו להכין תה עם הרבה נענע וסוכר בצד. הנה ארבעה מתכונים שכל אחד יכול להכין, עם או בלי קשר לחגיגות המימונה.
 

מתכון למעמול אגוזים

מעמול אגוזים
תומר אפלבאום

מתכון לסהרוני שקדים

סהרוני שקדים
תומר אפלבאום

מתכון לעוגיות יו יו מרוקאיות

עוגיות יו יו מרוקאיות
תומר אפלבאום

מתכון לסיגרים במילוי מרציפן ודובדבני אמרנה

סיגרים במילוי מרציפן
תומר אפלבאום

מתכונים נוספים למימונה:

מתכון למופלטות של רות סירקיס

המדריך השלם לחגיגות המימונה בבית



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו