הכי רחוק מקנוי: עוגיות טעימות לפסח

חמאת בוטנים, שקדים, אגוזים, שוקולד ומרנג - ארבע דרכים קלות להכין עוגיות כשרות ומענגות עם מתכונים של הקונדיטורית מאיה כהן (מקפה ליזלוטה)

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מאיה כהן, קונדיטורית אורחת

חייבים להודות על האמת: פסח הוא מבחנם הגדול והמאתגר ביותר של הקונדיטורים. בלי קמח ראוי לעוגות ולעוגיות, אנחנו נאלצים למצוא שלל תחבולות, מעקפים וטריקים כדי להפוך תחליפים קלושים לטעימים ובסופם לייצר עוגות כשרות לפסח שלא יביישו את הפירמה. מדי פעם זה מצליח, בעיקר כשלא מנסים באמת להגיש תחליף, אלא מנסים להתסדר לבד עם מה שכן אפשר לאכול בחג הזה. אחרי שבמשך שנים שברתי את הראש, אנא ארבעה מתוקים שהפכו אצלי לדרי קבע בפסח:

בראוניז קפה ואגוזים

בראוניז קפה ואגוזים
צילום: דודו בכר

מרנג קפה ואגוזי לוז

מרנג קפה ואגוזי לוז
צילום: דודו בכר

עוגיות חמאת בוטנים, שוקולד חלב ושקדים מקורמלים

עוגיות חמאת בוטנים עם שקדים מקורמלים
צילום: דודו בכר

שקדק – עוגיות שקדים דקות

עוגיות שקדים דקות - שקדק
צילום: דודו בכר

תגובות

הזינו שם שיוצג כמחבר התגובה
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שהינני מסכים/ה עם תנאי השימוש של אתר הארץ