בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הכי רחוק מקנוי: עוגיות טעימות לפסח

חמאת בוטנים, שקדים, אגוזים, שוקולד ומרנג - ארבע דרכים קלות להכין עוגיות כשרות ומענגות עם מתכונים של הקונדיטורית מאיה כהן (מקפה ליזלוטה)

תגובות

חייבים להודות על האמת: פסח הוא מבחנם הגדול והמאתגר ביותר של הקונדיטורים. בלי קמח ראוי לעוגות ולעוגיות, אנחנו נאלצים למצוא שלל תחבולות, מעקפים וטריקים כדי להפוך תחליפים קלושים לטעימים ובסופם לייצר עוגות כשרות לפסח שלא יביישו את הפירמה. מדי פעם זה מצליח, בעיקר כשלא מנסים באמת להגיש תחליף, אלא מנסים להתסדר לבד עם מה שכן אפשר לאכול בחג הזה. אחרי שבמשך שנים שברתי את הראש, אנא ארבעה מתוקים שהפכו אצלי לדרי קבע בפסח:

בראוניז קפה ואגוזים

בראוניז קפה ואגוזים
דודו בכר

מרנג קפה ואגוזי לוז

מרנג קפה ואגוזי לוז
דודו בכר

עוגיות חמאת בוטנים, שוקולד חלב ושקדים מקורמלים

עוגיות חמאת בוטנים עם שקדים מקורמלים
דודו בכר

שקדק – עוגיות שקדים דקות

עוגיות שקדים דקות - שקדק
דודו בכר


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו