בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

3 מתכוני בשר חגיגיים קלים להכנה

מהתנור לצלחת: שני מתכוני בקר קלאסיים ווריאציה מקורית וקלה על פולקע של הקצבייה והמעדנייה "דלישס"

תגובות

איך מכינים אוסובוקו כמו שהקצב חושב שיש להכין? ואיך עושים ביף בורגיניון כמעט לפי הספר? ומה למי שלא אוהב בשר אבל כן אוכל עוף? הנה שלושה מתכונים לקלאסיקות חגיגיות שכל אחד יכול להכין:

אוסובוקו בקר

אוסובוקו של "דלישס"
תומר אפלבאום

ביף בורגיניון

ביף בורגיניון של "דלישס"
תומר אפלבאום

פולקעס ללא עצם ממולאים בבשר טחון ובעשבי תיבול

פולקעס ממולאים בבשר טחון
תומר אפלבאום


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו