3 מתכוני בשר חגיגיים קלים להכנה

מהתנור לצלחת: שני מתכוני בקר קלאסיים ווריאציה מקורית וקלה על פולקע של הקצבייה והמעדנייה "דלישס"

הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הארץ

איך מכינים אוסובוקו כמו שהקצב חושב שיש להכין? ואיך עושים ביף בורגיניון כמעט לפי הספר? ומה למי שלא אוהב בשר אבל כן אוכל עוף? הנה שלושה מתכונים לקלאסיקות חגיגיות שכל אחד יכול להכין:

אוסובוקו של "דלישס"
צילום: תומר אפלבאום

ביף בורגיניון של "דלישס"
צילום: תומר אפלבאום

פולקעס ממולאים בבשר טחון
צילום: תומר אפלבאום

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ