בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חם לכם? זה הזמן לערוך היכרות עם סלטי אטריות יפניים קרים

היפנים מכורים לאטריות ועל כן במטבח שלהם אפשר למצוא סוגים רבים, שחלק מהם אפשר למצוא גם בארץ. השף ציון ברנץ (מאובן קובן) מציע חמישה סלטים מרעננים על טהרת האטריות היפניות, שכל אחד יכול להכין

תגובות
סלט אטריות שעושית
תומר אפלבאום

אפשר לומר שהרומן שלי עם המטבח היפני החל בזכות מנת נודלס. בעצם, בזכות מנת ראמן. היא גרמה לי לצאת למסע ארוך ולחקור את נפלאות המטבח המרתק. לא פלא שמדובר במאכל הפופולרי ביפן, שהפך לאחרונה לטרנד עולמי שבו לאן שלא מפנים את הראש מוצאים מנת ראמן הגונה. הבסיס של הראמן הוא האטריות, והיפנים מכורים לאטריות. פרט לאטריות המיוחדות לראמן קיים עוד מגוון רחב של אטריות שתופסות מקום מרכזי במטבח היפני. לא כל האטריות מקורן ביפן, אבל היפנים אימצו אותן בחום, שדרגו ויצרו מהן מנות מופלאות, שלעתים עולות על המקור ונהיו מזוהות עם המטבח הזה.

לקראת האביב אני אוהב לשלב את האטריות האהובות עלי במנות סלט מרעננות. מצד אחד הן טעימות מאוד, ומצד שני הן מצליחות לעמוד בפני עצמן ולהוות בסיס לארוחה שלמה. בנוסף, קל להכין אותן, הן מזינות, זולות, זמינות ולא יוצרות תחושת כבדות בבטן.

מתכון לסלט אטריות שעועית

סלט אטריות שעועית
תומר אפלבאום

מתכון לסלט אטריות סובה

סלט אטריות סובה
תומר אפלבאום

מתכון לסלט אודון

סלט אודון
תומר אפלבאום

מתכון לסלט אטריות סומן

סלט אטריות סומן
תומר אפלבאום

מתכון לסלט ראמן

סלט ראמן
תומר אפלבאום


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו