שמונה הצעות לפתיחת שולחן מאזטים גרוזיני

לעשות משתה בבית ולרצף את השולחן בצלחות עם מאפים, ממולאים, כבושים ורטבים מהמטבח הגרוזיני הביתי של השף איגור ויינברג (ממסעדת סופרה). רק תוסיפו צ'ה צ'ה בצד

איגור ויינברג, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים1
התשובה הגיאוגית לזקוסקי הרוסי
התשובה הגיאוגית לזקוסקי הרוסיצילום: דניאל לילה
איגור ויינברג, שף אורח

סעודה גרוזינית (או גיאורגית, תלוי את מי שואלים) ביתית תמיד מקבלת איזה נופח חגיגי. יכול להיות שזה בגלל השפע המסחרר והצבעוני של מנות קרות וחמות, בהן סלטים ומטבלים, מאפים וכיסונים שעולים למרכז השולחן (והכל בהכנה ביתית), כשהם מלווים בלחם מיוחד, ביין ובצ'ה צ'ה. הנה טעימה קטנה ממה שקורה אצלנו:

פחליאני
צילום: תומר אפלבאום

קפוסטה
צילום: תומר אפלבאום

טקמאלי
צילום: תומר אפלבאום

חצ'אפורי אצ'ארולי
צילום: תומר אפלבאום

חינקלי בשר
צילום: תומר אפלבאום

חינקלי גבינה
צילום: תומר אפלבאום

בדירג’אני
צילום: תומר אפלבאום

סלט גיאורגי
צילום: תומר אפלבאום

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ