בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שמונה הצעות לפתיחת שולחן מאזטים גרוזיני

לעשות משתה בבית ולרצף את השולחן בצלחות עם מאפים, ממולאים, כבושים ורטבים מהמטבח הגרוזיני הביתי של השף איגור ויינברג (ממסעדת סופרה). רק תוסיפו צ'ה צ'ה בצד

תגובות
התשובה הגיאוגית לזקוסקי הרוסי
דניאל לילה

סעודה גרוזינית (או גיאורגית, תלוי את מי שואלים) ביתית תמיד מקבלת איזה נופח חגיגי. יכול להיות שזה בגלל השפע המסחרר והצבעוני של מנות קרות וחמות, בהן סלטים ומטבלים, מאפים וכיסונים שעולים למרכז השולחן (והכל בהכנה ביתית), כשהם מלווים בלחם מיוחד, ביין ובצ'ה צ'ה. הנה טעימה קטנה ממה שקורה אצלנו:

פחליאני- ממרח ירק ואגוזים

פחליאני
תומר אפלבאום

קפוסטה - כרוב כבוש גרוזיני

קפוסטה
תומר אפלבאום

טקמאלי - רוטב חמוץ-חריף שמלווה את המאפים הגיאורגיים

טקמאלי
תומר אפלבאום

חצ'אפורי אצ'ארולי

חצ'אפורי אצ'ארולי
תומר אפלבאום

חינקלי בשר

חינקלי בשר
תומר אפלבאום

חינקלי גבינה

חינקלי גבינה
תומר אפלבאום

בדירג’אני- גלילות חציל ממולאות

בדירג’אני
תומר אפלבאום

סלט גיאורגי

סלט גיאורגי
תומר אפלבאום


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו