שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

קיץ אסיאתי: מתכונים לארוחה קלילה לימים החמים

דגים, ירקות וקדירה טבעונית: מתכונים קלילים, מזינים ועשירי טעם בהשפעת המטבחים השונים ברחבי אסיה

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
דרור שושן, שף מסעדת קמפאי

חם. חם מאוד. לא יודע מה אתכם, אבל ככל שהטמפרוטות עולות החשק לאכול איזו מנה כבדה הולך ונעלם. במובן הזה, במטבחים האסיאתים השונים יודעים להתמודד יפה עם החום, בין אם זה בתאילנד, וייטנאם, סין או יפן ועל כן בחרתי חמישה מתכונים קלילים, אבל לא בהכרח קלים שאמנם דרושים סיבוב בסופר ומעבר בחנות מזון מתמחה (אבקת דאשי למשל), אבל התוצאות יניבו ארוחת ערב טעימה שתשלח אתכם לחופשה קצרה במזרח.

טרטר טונה אדומה

טרטר טונה אדומה
צילום: אליהו הרשקוביץ

רולים של סינטה במילוי עירית, אספרגוס ופטריות

נגימאקי סינטה
צילום: אליהו הרשקוביץ

סלט סינטה וייטנאמי

סלט נם נם
צילום: אליהו הרשקוביץ

תבשיל טבעוני מוקפץ עם טופו רך וירקות ירוקים ברוטב פטריות, שום וג'ינג'ר

טופו וירקות ברוטב פטריות, שום וג'ינג'ר
צילום: אליהו הרשקוביץ

פילה מוסר ים עם פטריות צלויות בחמאת שום, סויה ודאשי

פילה מוסר ים עם דאשי
צילום: אליהו הרשקוביץ

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ