בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קיץ אסיאתי: מתכונים לארוחה קלילה לימים החמים

דגים, ירקות וקדירה טבעונית: מתכונים קלילים, מזינים ועשירי טעם בהשפעת המטבחים השונים ברחבי אסיה

2תגובות

חם. חם מאוד. לא יודע מה אתכם, אבל ככל שהטמפרוטות עולות החשק לאכול איזו מנה כבדה הולך ונעלם. במובן הזה, במטבחים האסיאתים השונים יודעים להתמודד יפה עם החום, בין אם זה בתאילנד, וייטנאם, סין או יפן ועל כן בחרתי חמישה מתכונים קלילים, אבל לא בהכרח קלים שאמנם דרושים סיבוב בסופר ומעבר בחנות מזון מתמחה (אבקת דאשי למשל), אבל התוצאות יניבו ארוחת ערב טעימה שתשלח אתכם לחופשה קצרה במזרח.

טרטר טונה אדומה

טרטר טונה אדומה
אליהו הרשקוביץ

רולים של סינטה במילוי עירית, אספרגוס ופטריות

נגימאקי סינטה
אליהו הרשקוביץ

סלט סינטה וייטנאמי

סלט נם נם
אליהו הרשקוביץ

תבשיל טבעוני מוקפץ עם טופו רך וירקות ירוקים ברוטב פטריות, שום וג'ינג'ר

טופו וירקות ברוטב פטריות, שום וג'ינג'ר
אליהו הרשקוביץ

פילה מוסר ים עם פטריות צלויות בחמאת שום, סויה ודאשי

פילה מוסר ים עם דאשי
אליהו הרשקוביץ


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו