קיץ אסיאתי: מתכונים לארוחה קלילה לימים החמים

דגים, ירקות וקדירה טבעונית: מתכונים קלילים, מזינים ועשירי טעם בהשפעת המטבחים השונים ברחבי אסיה

דרור שושן, שף מסעדת קמפאי
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דרור שושן, שף מסעדת קמפאי
צילום: אליהו הרשקוביץ
צילום: אליהו הרשקוביץ
צילום: אליהו הרשקוביץ
צילום: אליהו הרשקוביץ
צילום: אליהו הרשקוביץ

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ