בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים לרביולי מיוחד לשבועות של השף אביב משה

השף אביב משה (ממסעדת קוואטרו) מלמד לאט לאט איך להכין רביולי ואחר כך שלושה שילובים מפתיעים ומרעננים של מלית ירקות וגבינות לחג ולכל השנה

תגובות

רביולי המזוהה עם המטבח האיטלקי, הוא למעשה תשובת ארץ המגף לפסטות הממולאות והוא יותר מהכל כיסון בצק שאפשר למצוא ברחבי המדינה במילויים שונים. אופן הכנתו נעשה על-ידי בישול במים חמים ובהמשך הוספתו לרוטב משתנה. הסועד הישראלי נוטה יותר לאהוב רביולי מבצק רך ודק יותר (מתקבל מאיזון נכון בין הגלוטן לחלמון הביצים) ועל כן במתכון הבסיסי נלמד איך לעשות זאת, ואחר כך כל מתכון יחזור בעצם על אותה הכנת בצק רק עם מילויים שונים.  

מתכון בסיסי לרביולי

רביולי תירס וחמאת כמהין
דודו בכר

רביולי ארטישוק, שום, שמן זית וגבינת ריקוטה

רביולי ארטישוק, שום, שמן זית וגבינת ריקוטה
דודו בכר

רביולי עגבניות עם פונדו בלו בוואריה

רביולי עגבניות עם פונדו בלו בוואריה
דודו בכר

רביולי תירס, חמאת כמהין וגבינת בושה

רביולי תירס, חמאת כמהין וגבינת בושה
דודו בכר

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו