בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שלושה דברים שאפשר לעשות עם אורז

מנה מהמטבח הערבי, מנה הודית טבעונית עם שפע ירקות ותבלינים ומנת קינוח מאורז שחזרה לילדות של השפית לירז שדה (בראסרי עין כרם). הזיקית של חומרי הגלם חושפת כמה מגווניה

תגובות

אורז הוא הגידול השלישי בעולם בתפוצתו, ולכן זה עניין מתבקש שחומר הגלם הזה יהיה נפוץ בכל העולם ובהתאם לכך יהיו הרבה מאוד ורסיות הכנה, התלויות באזור הבישול ובסוג האורז.

בעיני, אורז הוא הזיקית של חומרי הגלם, שכן הוא מקבל כל תבלין באהבה. הוא מפתיע אותנו בגרסה מתוקה כשהוא נימוח ורך, או בגרסה חריפה עם המון תבלינים, עשבי תיבול ומיני פיצוחים. אבל בראש ובראשונה הוא נמדד בעירומו, פשוט, לבן ונטול תוספות. שם, כמו זמר ליווי עילאי, הוא יודע לפרגן כסייד דיש לכל מה שיבוא לצדו.

הנה כמה ממנות האורז החביבות עלי.

מקלובה עוף שתמיד מצליחה

מקלובה עוף
אפיק גבאי

ביריאני הודי טבעוני

אורז ביריאני
אפיק גבאי

אורז עם חלב כמו של פעם

אורז עם חלב
אפיק גבאי


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו