להכין בבית, לחמם בעבודה: מתכונים לארוחות צהריים

ארבע מנות עיקריות ושלוש תוספות מהמטבח המזרח אירופי של השף זמי שרייבר (ממסעדת סנדר), שאפשר להכין בסוף השבוע כדי לאכול בימי החול

זמי שרייבר, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
זמי שרייבר, שף אורח

גולש

צילום: תומר אפלבאום

כרוב ממולא באורז וירקות

צילום: תומר אפלבאום

סיר ירקות ממולאים באורז ובעוף

צילום: תומר אפלבאום

עוף במרינדה אסייתית בתנור

צילום: תומר אפלבאום

כרוב מאודה

צילום: תומר אפלבאום

ירקות מאודים

צילום: תומר אפלבאום

קאשה (כוסמת)

צילום: תומר אפלבאום

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ