להכין בבית, לחמם בעבודה: מתכונים לארוחות צהריים

ארבע מנות עיקריות ושלוש תוספות מהמטבח המזרח אירופי של השף זמי שרייבר (ממסעדת סנדר), שאפשר להכין בסוף השבוע כדי לאכול בימי החול

זמי שרייבר, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
זמי שרייבר, שף אורח

גולש

גולש זמי שרייבר
צילום: תומר אפלבאום

כרוב ממולא באורז וירקות

כרוב ממולא באורז וירקות
צילום: תומר אפלבאום

סיר ירקות ממולאים באורז ובעוף

סיר ירקות ממולאים באורז ובעוף
צילום: תומר אפלבאום

עוף במרינדה אסייתית בתנור

עוף במרינדה אסייתית
צילום: תומר אפלבאום

כרוב מאודה

כרוב מאודה
צילום: תומר אפלבאום

ירקות מאודים

ירקות מאודים
צילום: תומר אפלבאום

קאשה (כוסמת)

קאשה (כוסמת)
צילום: תומר אפלבאום

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ