בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים

שלושה סלטים קרים עם בשר

שלושה מתכונים מרעננים המשלבים נתחי בשר עם ירקות ותבלינים של השפים אלעד לוי ונדב נצר (ממסעדת מיט-קיצ'ן)

תגובות

אין כמו הקיץ לסלטים שמשולבים בהם נתחי בשר קרים. רגע לפני שאתם נבהלים – אנחנו לא מדברים על בשר חי, אלא מקסימום נא. אבל לפני שאתם רצים לקצב ומבקשים נתחים, הנה כמה טיפים לעבודה עם בשר קר:

חשוב חשוב חשוב – להשתמש בבשר טרי בלבד. אל תתפשרו. נכון שהוא נמכר במחירים גבוהים יותר מבשר קפוא, אבל גם את האיכות והטעם אי אפשר להשוות.

לאחר צליית הבשר יש לתת לו לנוח כמה שעות. כך לא רק שהטמפרטורה שלו תתאים למנות המוצעות כאן, אלא שהעבודה תהיה קלה יותר.

בהכנת מנות המשלבות בשר קר מומלץ לעבוד עם סכין שף, כדי לא לקרוע את הבשר.

סלט סינטה צרובה בקראסט תבלינים

סלט סינטה צרובה
דודו בכר

סלט קרפצ'יו פילה בקר

סלט קרפצ'יו פילה בקר
דודו בכר

סלט ברזאולה

סלט ברזאולה
דודו בכר

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו