מתכונים

שלושה סלטים קרים עם בשר

שלושה מתכונים מרעננים המשלבים נתחי בשר עם ירקות ותבלינים של השפים אלעד לוי ונדב נצר (ממסעדת מיט-קיצ'ן)

אלעד לוי ונדב נצר, שפים אורחים
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
אלעד לוי ונדב נצר, שפים אורחים

אין כמו הקיץ לסלטים שמשולבים בהם נתחי בשר קרים. רגע לפני שאתם נבהלים – אנחנו לא מדברים על בשר חי, אלא מקסימום נא. אבל לפני שאתם רצים לקצב ומבקשים נתחים, הנה כמה טיפים לעבודה עם בשר קר:

חשוב חשוב חשוב – להשתמש בבשר טרי בלבד. אל תתפשרו. נכון שהוא נמכר במחירים גבוהים יותר מבשר קפוא, אבל גם את האיכות והטעם אי אפשר להשוות.

לאחר צליית הבשר יש לתת לו לנוח כמה שעות. כך לא רק שהטמפרטורה שלו תתאים למנות המוצעות כאן, אלא שהעבודה תהיה קלה יותר.

בהכנת מנות המשלבות בשר קר מומלץ לעבוד עם סכין שף, כדי לא לקרוע את הבשר.

סלט סינטה צרובה בקראסט תבלינים

סלט סינטה צרובה
צילום: דודו בכר

סלט קרפצ'יו פילה בקר

סלט קרפצ'יו פילה בקר
סלט קרפצ'יו פילה בקרצילום: דודו בכר

סלט ברזאולה

סלט ברזאולה
צילום: דודו בכר

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ