מתכון: פיצה פטריות

רוטב עגבניות קלאסי ובצק מצוין משודכים לפטריות פורטובלו ופטריות ירדן

ג'ורג'יו סופינו, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
פיצה טריפונגי ג'ורג'יו סופינו
צילום: אילן מור

חומרים:

בצק פיצה בסיסי (ראו מתכון)

רוטב עגבניות קלאסי (ראו מתכון)

חצי כוס גבינת מוצרלה מגוררת

שני חופנים מלאים של פטריות פורטובלו ופטריות ירדן חצויות

גבינת גרנה פדנה

ההכנה:

אחרי הכנת הבצק: פותחים את בצק הפיצה לעיגול בקוטר של כ-30 ס"מ.

על בצק הפיצה הפתוח מורחים בתנועות מעגליות כמה כפות של רוטב עגבניות בצורה אחידה. משאירים 1.5 ס"מ של שוליים ללא רוטב.

מפזרים גבינת מוצרלה בצורה אחידה ומרווחת. על הגבינה מפזרים את הפטריות. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות לכ-25 דקות.

מוציאים מהתנור ומגררים מעל גבינת גרנה פדנה (גבינה ממשפחת הפרמז'ן).

תגיות:

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ