בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חמוץ, מתוק, עסיסי וקריר נפגשים בצלחת

בקיץ עדיף לסיים ארוחה במנה מרעננת וכיפית. השף ענר צלאל ממסעדת דלאל מציע שלושה קינוחי קיץ לעונה המהבילה

תגובות

קיץ בארץ הקודש – חום, לחות, ים, בריכה והרבה פירות.

ארוחות בקיץ, עדיף שיסתיימו במשהו חד ומרענן. התברכנו במגוון ענק של פירות – פירות יער, פירות נשירים, פירות טרופיים. צריך רק לבחור ולא להאפיל על טעם הפרי יותר מדי.

לפניכם שלוש גרסאות לקינוחי קיץ שעברו התאמה למטבח ביתי.

כאשר אני ניגש להתקין קינוח למסעדה, אני מנסה להתרכז בשילוב טעמים אחד מוביל: שילוב בין פירות יער לשמנת או בין פירות צלויים לקרם גבינת עזים.

כל שאר המרכיבים מדגישים את המפגש המוביל על ידי טעם, מרקם או שניהם, כך שאם רוצים לפשט את הדברים מספיק לשמור על שני מרכיבי הבסיס.

פירות יער מקומיים עם פנקוטת וניל ומרנג פריך

פירות יער מקומיים עם פנקוטת וניל ומרנג פריך
דודו בכר

פירות צלויים על קרם גבינת עזים ושטרויזל שומשום

פירות צלויים על קרם גבינת עזים
דודו בכר

טפיוקה קוקוס, סלט פירות טרופי וקרמל תמרהינדי

טפיוקה קוקוס, סלט פירות טרופי וקרמל תמרהינדי
דודו בכר


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו