ארבעה מתכונים לסלטים קלאסיים

סלטים מלאי טעם וצבע, שמתאימים לכל ארוחה בצהריים או בערב, בסופי שבוע ובחגים לפי מתכונים של השף ניר עופר ממעדניית דלישס

ניר עופר, שף אורח
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
ניר עופר, שף אורח

ארוחות השישי אצלנו בבית מתחילות כשאת השולחן משבצים בצלוחיות קטנות מלאות מעדנים, כפתיח של הסעודה. עם כל הניסיון לחדש ולהכין מנות חדשות, הקהל הביתי מצביע במזלגות, אוסר על שינוי (אלא אם כן תמה העונה) ומבקש עוד. ארבעה סלטים חוזרים שוב ושוב, והם הכי קלאסיים שיש, הם פשוטים, קולעים לטעם הרוב בדרך כלל, וכדאי ללמוד להכין אותם:

מתכון לסלט אבוקדו

סלט אבוקדו של ניר עופר, דלישס
צילום: תומר אפלבאום

מתכון לסלט ביצים קלאסי של סבתא

סלט ביצים, ניר עופר, דלישס
צילום: תומר אפלבאום

מתכון לסלט גזר מרוקאי

סלט גזר מרוקאי, ניר עופר
סלט גזר מרוקאי מבושלצילום: תומר אפלבאום

מתכון לסלט מטבוחה

מטבוחה, ניר עופר, דלישס
מטבוחהצילום: תומר אפלבאום

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ