ארבעה מתכונים לסלטים קלאסיים

סלטים מלאי טעם וצבע, שמתאימים לכל ארוחה בצהריים או בערב, בסופי שבוע ובחגים לפי מתכונים של השף ניר עופר ממעדניית דלישס

ניר עופר, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ניר עופר, שף אורח
צילום: תומר אפלבאום
צילום: תומר אפלבאום
סלט גזר מרוקאי מבושלצילום: תומר אפלבאום
מטבוחהצילום: תומר אפלבאום

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ