ארבעה מתכונים לסלטים קלאסיים

סלטים מלאי טעם וצבע, שמתאימים לכל ארוחה בצהריים או בערב, בסופי שבוע ובחגים לפי מתכונים של השף ניר עופר ממעדניית דלישס

ניר עופר, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ניר עופר, שף אורח

ארוחות השישי אצלנו בבית מתחילות כשאת השולחן משבצים בצלוחיות קטנות מלאות מעדנים, כפתיח של הסעודה. עם כל הניסיון לחדש ולהכין מנות חדשות, הקהל הביתי מצביע במזלגות, אוסר על שינוי (אלא אם כן תמה העונה) ומבקש עוד. ארבעה סלטים חוזרים שוב ושוב, והם הכי קלאסיים שיש, הם פשוטים, קולעים לטעם הרוב בדרך כלל, וכדאי ללמוד להכין אותם:

מתכון לסלט אבוקדו

צילום: תומר אפלבאום

מתכון לסלט ביצים קלאסי של סבתא

צילום: תומר אפלבאום

מתכון לסלט גזר מרוקאי

סלט גזר מרוקאי מבושלצילום: תומר אפלבאום

מתכון לסלט מטבוחה

מטבוחהצילום: תומר אפלבאום

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ