בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ארבעה מתכונים לסלטים קלאסיים

סלטים מלאי טעם וצבע, שמתאימים לכל ארוחה בצהריים או בערב, בסופי שבוע ובחגים לפי מתכונים של השף ניר עופר ממעדניית דלישס

תגובות

ארוחות השישי אצלנו בבית מתחילות כשאת השולחן משבצים בצלוחיות קטנות מלאות מעדנים, כפתיח של הסעודה. עם כל הניסיון לחדש ולהכין מנות חדשות, הקהל הביתי מצביע במזלגות, אוסר על שינוי (אלא אם כן תמה העונה) ומבקש עוד. ארבעה סלטים חוזרים שוב ושוב, והם הכי קלאסיים שיש, הם פשוטים, קולעים לטעם הרוב בדרך כלל, וכדאי ללמוד להכין אותם:

מתכון לסלט אבוקדו

סלט אבוקדו של ניר עופר, דלישס
תומר אפלבאום

מתכון לסלט ביצים קלאסי של סבתא

סלט ביצים, ניר עופר, דלישס
תומר אפלבאום

מתכון לסלט גזר מרוקאי

סלט גזר מרוקאי, ניר עופר
תומר אפלבאום

מתכון לסלט מטבוחה

מטבוחה, ניר עופר, דלישס
תומר אפלבאום


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו