טירמיסו לוטוס

מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה

כמות המנות: 0

דרגת קושי: קל

מצרכים: לסירופ הקפה: 3/4 כוס סוכר 1 כוס קפה נמס מוכן (ללא חלב) 2 כפות ליקר קפה לקרם: 2 מכלים שמנת מתוקה 5 כפות אבקת סוכר 1 מכל גבינת שמנת 5% בטעם טבעי 1 מכל גבינת שמנת 30% בטעם טבעי 1/2 חבילה עוגיות "לוטוס" שבורות גס

אופן ההכנה: 1. מכינים את הסירופ: שמים בסיר קטן את כל מרכיבי הסירופ ומבשלים על להבה נמוכה כ-10 דקות, עד שנוצר סירופ סמיך. מצננים. 2. מכינים את הקרם: שמים בקערת המערבל את השמנת המתוקה ואת אבקת הסוכר ומקציפים לקצפת רכה. מוסיפים את שני סוגי הגבינה ומקציפים רק עד שנוצר קרם אחיד. 3. מרכיבים את המנה: מניחים בגביעי ההגשה שכבת עוגיות לוטוס גרוסות, יוצקים עליהן כף מהסירופ ומכסים בכף גדושה מקרם הגבינה. חוזרים על סדר הפעולות ומסיימים בשכבת עוגיות נוספת. מאחסנים במקרר כשעתיים, עד שהקרם מתייצב ומגישים.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ