טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לזמן מוגבל - מינוי לאתר ב-35 ש"ח לחודש  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אגסים ביין אדום עם קציפת מסקרפונה

תגובות
Derek Smith | Dreamstime.com

כמות המנות: 4

דרגת קושי: קשה

מצרכים:
1 ליטר יין אדום
1 כוס מים
250 גרם סוכר
1 מקל וניל
גרידה מ-1 תפוז
1 מקל קינמון
1 כוכב אניס
200 גרם פירות יער
6 אגסים שלמים וקלופים
 

לקציפת המסקרפונה:
100 גרם גבינת מסקרפונה
1/2 ליטר שמנת מתוקה
1 כף פודינג וניל
100 גרם סוכר

אופן ההכנה:
1. מרתיחים בסיר את האגסים עם כל הרכיבים האחרים, פרט לפירות היער.
2. לאחר הרתיחה מבשלים על אש נמוכה כ- 10 דקות ומסירים מהאש.
3. מוציאים את האגסים מהסיר וממשיכים לבשל את הנוזלים עד לקבלת רוטב סמיך.
4. מוסיפים את פירות היער ומבשלים כ-3-2 דקות ומסירים מהאש.
5. מכינים את הקצפת: מקציפים במהירות גבוהה שמנת מתוקה עם סוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
6. מוסיפים את גבינת המסקרפונה והפודינג באופן איטי והדרגתי עד לקבלת מרקם אחיד. 7. חוצים את האגסים לאורכם, מוציאים את הליבה בעזרת כף פריזיאן ומניחים על צלחת. מניחים כדור מקציפת המסקרפונה ויוצקים מרוטב היין האדום ופירות היער.

כרטיסים להופעות והצגות

tm_tools.isArticleType(story) : true