אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עוגת גבינה עם תותים, אגוזים ושוקולד לבן

תגובות

כמות המנות: 0

דרגת קושי: קל

מצרכים: 200 גרם אגוזי מלך שבורים גס 100 גרם שוקולד לבן 250 מ”ל שמנת מתוקה 80 גרם פודינג אינסטנט וניל 120 גרם אבקת סוכר 750 גרם גבינה לבנה 5 אחוז 2 יח’ גרידה מקליפת לימון חיצונית 750 מ”ל שמנת מתוקה 4 עלים ג’לטין(או שתי שקיות אבקה) 2 מיכלים תות שדה טרי שטוף, ללא העוקץ 1/2 כוס רוטב תות שדה המורכב מריבת תות המרוסקת עם מעט מים רותחים.

אופן ההכנה: מחממים תנור לחום בינוני נמוך 160 מעלות. ממיסים את השוקולד במיקרוגל או על אדים – בזהירות; יש להקפיד שלא יתחממם למגע יד (פושר בלבד). מערבבים את השוקולד והאגוזים ומרפדים בתערובת את תבנית העוגה. אופים בתנור כשמונה דקות או עד שמזהיב מעט. (לבדוק לאחר 5 דקות שלא משחים מדי או נחרך; מסובבים את התבנית 180 מעלות באמצע מהלך האפייה); מוציאים ומניחים להתקרר לחלוטין. מקציפים את 600 מ”ל שמנת המתוקה לקצפת רכה. שומרים במקרר. מערבבים את הפודינג עם 250 מ”ל שמנת; מוסיפים את הסוכר, הגבינה וקליפת הלימון. מערבבים היטב ומוודאים שאין גושים. משרים את הג’לטין במים קרים כדי כיסוי. מחממים 150 מ”ל שמנת (אפשר במיקרוגל), מוסיפים את הג’לטין הרך ומערבבים עד שנמס לחלוטין. מערבבים את הג’לטין לתוך תערובת הגבינות. מקפלים את הקצפת שקררנו – אחרונה – לתערובת ויוצקים לתבנית העוגה; מיישרים ומעבירים מייד למקרר – למשך הלילה או עד שהעוגה מתייצבת. יש לקרר את העוגה למשך שש שעות לפחות כדי שהציפוי יתייצב וייקרש. בעת ההגשה עורכים תותים על העוגה הקרה ומזלפי רוטב תות לכיסוי התותים.

כתבות שאולי פספסתם

*#