טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה עם מינוי דיגיטלי בהארץ עכשיו ב-25% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לביבות ארטישוק במילוי קרם בטטה

תגובות
Milla74 | Dreamstime

דרגת קושי: בינוני

מצרכים:
10 יח' לבבות ארטישוק קפוא
2 בטטות גדולות
קורט מלח
3 כפות שמן זית
קמצוץ ג׳ינג'ר
ענף רוזמרין טרי מופרד לעלים הקטנים/ קמצוץ רוזמרין יבש
כפית שטוחה של שום כתוש
כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
1. מפשירים את לביבות הארטישוק כחצי שעה.
2. שוטפים היטב את הבטטות ואופים על נייר אפייה, למשך כ 45-60 דקות, עד שהבטטות רכות ואפילו מעט חרוכות. מומלץ לאפות עם הקליפה.
3. בסיום האפייה, מוצאים את הבטטות, קולפים אותן ומועכים עם מועך פירה עד לקבלת מחית חלקה.
4. מוסיפים את שמן הזית, הרוזמרין, הג׳ינגר והשום, ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים את התיבול אם יש צורך.
5. ממלאים שקית סנדוויצ'ים רגילה בקרם הבטטה, גוזרים את הפינה כך שתהפוך למזלף. מזליפים אל לבבות הארטישוק את קרם הבטטה, בוזקים מעט פלפל גרוס מעל כל אחד ומכניסים לתנור לכ-25 דקות.

כרטיסים להופעות והצגות

tm_tools.isArticleType(story) : true