טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה עם מינוי דיגיטלי בהארץ עכשיו ב-25% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לסלט סלק בסגנון יווני

תגובות
דן פרץ

סלט הסלק של קתרינה

מצרכים:
6 סלקים בינוניים (אפשר אדומים וצהובים, אם יש)
מלח גס
1 כוס עדשים ירוקות
1/2 בצל סגול פרוס
חופן גדול של עלי בייבי סלק (או ארוגולה או רוקט)
6 כפות שמן זית
3 כפות חומץ בן יין לבן
מלח ופלפל שחור
5 כפות יוגורט כבשים (אם רוצים)

אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. שוטפים היטב את הסלקים (לא קולפים). מניחים את הסלקים בתבנית על מצע של מלח גס ואופים אותם כשעה וחצי, עד שהם רכים (בודקים בחוד של סכין).
2. מבשלים את העדשים במים במשך כחצי שעה, עד שהן רכות, ומסננים.
3. קולפים את הסלקים ופורסים אותם לפלחים דקים. מעבירים לקערה.
4. מוסיפים לקערה את העדשים, הבצל ועלי הסלק ומערבבים. מוסיפים את שמן הזית, החומץ, מלח ופלפל ומערבבים.
5. לפני ההגשה יוצקים את היוגורט על צלחת הגשה, מניחים את הסלט מעל היוגורט ומגישים.

כרטיסים להופעות והצגות

tm_tools.isArticleType(story) : true