טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סלט תפוחי אדמה וזיתים (פאטוסטלטה)

תגובות
דן פרץ

המצרכים:

1 ק"ג תפוחי אדמה קטנים
1 בצל סגול בינוני קצוץ
2 כפות שמיר קצוץ
1 שן שום קצוצה
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1/4 כוס שמן זית
2 כפות חומץ בן יין לבן
מלח ופלפל שחור
3 כפות זיתי קלמטה או תאסוס

 

אופן ההכנה:

1. מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד שהם רכים. מיד בסיום הבישול מסננים ומקררים תחת מים זורמים. תפוחי אדמה ננסיים אין צורך לקלוף. אם משתמשים בתפוחי אדמה גדולים, קולפים אותם לאחר הבישול.
2. מועכים קלות במזלג מחצית מתפוחי האדמה, ואת המחצית הנותרת חותכים לחצאים (או לקוביות בגודל של כ-2 ס"מ אם השתמשתם בתפוחי אדמה גדולים). מוסיפים את כל שאר המרכיבים, מערבבים ומגישים. בתיאבון!

כרטיסים להופעות והצגות

tm_tools.isArticleType(story) : true