טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

טראפלס שוקולד ודובדבני אמרנה

תגובות
אייל ג'מילי

טראפלס שוקולד ודובדבני אמרנה
 

מצרכים (לכ-60 יחידות טראפלס):

1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 38% שומן
50 גרם סוכר
300 גרם שוקולד מריר
60 דובדבני אמרנה
50 גרם קקאו לציפוי

אופן הכנה:

1. בסיר מרתיחים את השמנת המתוקה והסוכר.
2. את הנוזל הרותח מוזגים על השוקולד ומערבבים קלות להמסה ולמרקם הומוגני.
3. מניחים במקרר להתייצבות.
4. מתוך הקערה לוקחים בעזרת כפית מסה מהתערובת ומגלגלים סביב דובדבן אמרנה, כך חוזרים על הפעולה עד סיום המסה. מצפים כל כדור בקקאו ומגישים או מכניסים למקרר.

כרטיסים להופעות והצגות

tm_tools.isArticleType(story) : true