טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הבלינצ'ס של מסעדת קיטון

תגובות
דנה רסקין

מצרכים

לקרפ (20 קרפים):

4 ביצים
1 ליטר מים
½ ק"ג קמח
כפית סוכר
כפית מלח
½ כוס שמן

למלית גבינה:
800 גרם גבינת ריקוטה
200 גרם גבינת שמנת 15%
300 גרם צימוקים
200 גרם סוכר

למלית תפוחי העץ:
5 תפוחי עץ מסוג גרנד סמיט מקולף וחתוך לקוביות
200 גרם סוכר

אופן ההכנה:

1. להכנת הקרפ - מערבבים את כל החומרים ומחכים כחצי שעה עד שמטגנים במחבת משומן על אש קטנה.
2. במידה ובוחרים במילוי הגבינה, כל מה שצריך לעשות זה לערבב את כל החומרים ולמלא את הקרפים.
3. במידה ובוחרים במילוי תפוחי העץ, יש צורך לחמם מחבת משומן ולשים את הסוכר עד שמתקרמל, להוסיף את תפוחי העץ עד שהם הופכים חצי רכים, לקרר את התערובת ולהוסיף כפית קינמון. לאחר מכן, ממלאים את הקרפים.

מסעדת קיטון - רחוב דיזנגוף 145 תל אביב. 

כרטיסים להופעות והצגות

tm_tools.isArticleType(story) : true