דוחול ספאדי, שף אורח

דרגת קושי: קל

מצרכים:

1 ראש כרובית
כוס טחינה גולמית
שמן זית לטיגון
¼ כוס מיץ לימון
מלח
כף חומץ רגיל
¾ כוס מים פושרים

אופן ההכנה:

1. מפרקים את הכרובית לפרחים קטנים ומשרים בקערת מים עם מעט חומץ. שוטפים ומסננים, ומניחים בצד לייבוש.

2. מחממים שמן זית בעומק 3 ס"מ בערך במחבת. כשהשמן חם, מטגנים בו את פרחי הכרובית עד שהם רכים ושחומים. מניחים לרגע לייבוש על נייר מגבת.

3. מכינים טחינה מהטחינה הגולמית, הלימון והמלח. מוסיפים ¾ כוס מים פושרים כדי לדלל אותה.

4. מניחים את פרחי הכרובית המטוגנת בצלחת, יוצקים עליהם את הטחינה ומערבבים היטב.

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ