לחמניות גבינה ממכרות

לחמניות גבינה שנולדו בווינה ועלו לארץ בשדרוג קל ומהיר

לירן גרודה, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
לחמניות גבינה
לירן גרודה, שף אורח

כמות המנות: 15

דרגת קושי: קל-בינוני

מצרכים:

כוס וחצי חלב פושר
כף וחצי שמרים יבשים
3 כוסות קמח
כף מלח
כף וחצי סוכר
30 גרם חמאה רכה
חצי כוס גבינה לבנה

אופן ההכנה:

1. מערבלים במיקסר את כל המרכיבים למשך 8 דקות על מהירות בינונית.

2. מתפיחים את הבצק במשך שעה, מכוסה במקרר.

3. מוציאים למשטח ויוצרים כדורים במשקל 60 גרם כל יחידה בגודל כדור פינג פונג

4. מתפיחים למשך חצי שעה נוספת על מגשים, מכסים במגבת.

5. אופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ-15 דקות עד להזהבה.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ