בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לברק אפוי בתוספת ניוקי עם ירקות

תגובות
לברק בתנור
באדיבות יח"צ

לברק אפוי וניוקי אלי אוליו
באדיבות שף סהר רפאל, מסעדת כרמים באר שבע וכרמים סגולה

מצרכים

לברק שלם בינוני  (400 גרם - 388 קלוריות)
60 גרם ניוקי קנוי (70 קלוריות)
4-5 עגבניות שרי לחות  (50 גרם – 10 קלוריות)
3 רבעים של ארטישוק קרצ'ופי  (36 גרם – 40 קלוריות)
2-3 זיתי קלמטה (5 גרם - 10 קלוריות)
3 כפות שמן זית (5 גרם  - 40 קלוריות)
חופן עשבי תיבול  מועדפים - כוסברה/פטרוזיליה/טימין  (10 גרם - 3 קלוריות)
3 שיני שום קונפי (10 גרם - 15 קלוריות)
סך הכל:  576 קלוריות

הוראות הכנה

1. יוצרים חריצים על גבי הלברק מתבלים בשמן זית מלח ופלפל. מכניסים את הלברק לתנור שחומם מראש  על 220 מעלות למשך כ- 10  דקות.
2. במחבת מחממים שמן זית ומוסיפים בסדר הבא: עגבניות, ארטישוק, ניוקי, זיתים, שום קונפי ועשבי תיבול.
3. מוציאים את הלברק מהתנור ומניחים על צלחת.
4. מניחים את הניוקי עם הירקות לצידו של הלברק ובתאבון.
5. מומלץ להגיש עם חצי לימון לחידוד הטעמים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו