טרטר טונה על ברוסקטה

מנה מאוד פשוטה להכנה כאשר הסוד שלה הוא חומרי גלם מצויינים: טונה טרייה המשתלבת עם אבוקדו מובחר, עלים ירוקים ופרוסות דקות של פלפל פיקנטי

שי כספי
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
טרטר טונה על ברוסקטה
שי כספי

זו מנה ים תיכונית שמאוד מתאימה לאקלים הישראלי. בעצם זו מנה מאוד פשוטה להכנה כאשר הסוד שלה הוא חומרי גלם מצויינים: טונה טרייה המשתלבת עם אבוקדו מובחר, עלים ירוקים ופרוסות דקות של פלפל פיקנטי. מדובר במנה צבעונית שמתאימה כמעט לכל סגנון ארוחה.

דרגת קושי: בינוני

מצרכים:

5 פרוסות בגט
60 גרם טונה אדומה בקוביות
חצי אבוקדו חצוי לקוביות
קוביות ממלפפון ללא קליפה וללא גרעינים (פילה)
2 בצלים ירוקים פרוסים לטבעות – רק החלק הלבן
חופן קטן של כוסברה קצוצה
כפית ממרח איולי
כף בצל סגול קצוץ
חצי כפית טבסקו
2 כפות שמן זית
1 כף מיץ לימון
מלח ופלפל שחור
שומשום שחור קלוי

אופן ההכנה:

1. קולים את פרוסת הבגט (הברוסקטה) בגריל עם מעט שמן זית.

2. מורחים את האיולי על הברוסקטה.

4. מכניסים לקערת ערבוב את שאר המרכיבים, למעט האבוקדו והשומשום השחור, ומערבבים בתנועות קיפול.

5. מתקנים טעמים.

6. מוסיפים את האבוקדו וממליחים.

7. מערבבים בעדינות ומניחים על הברוסקטה.

8. מפזרים את השומשום השחור מעל ומזלפים מעט שמן זית.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ