ברוסקטה של בראוזלה, חרדל ופלפל חריף

להכין ברזאולה בבית (זה קל משחושבים) ומוסיפים רק ברוסקטה כמצע פחמימתי

עומר מילר, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ברוסקטת ברזאולה
עומר מילר, שף אורח

מנת אירוח מושלמת שאפשר גם לקצר בה תהליכים למי שלא מעוניין להכין ברזאולה ביתית. במקום ברזאולה, החליפו לפרושוטו, חאמון, חזה אווז מעושן וכל בשר מיובש החביב עליכם. לא אוהבים חרדל? אין בעיה, החליפו במיונז, פסטו, טפנד זיתים או ממרח עגבניות מיובשות. אפשר גם ללכת על שילוב של שמן זית עם בלסמי, או לחילופין ממרח אריסה שייקח את כל הברוסקטה לכיוון אחר.

כמות המנות: 4

דרגת קושי: קל

מצרכים:

200 גרם סינטה בקר נקי משומן
1 כוס מלח גס
2 כפות סוכר חום
1/2 כפית גרגירי כוסברה קלויים
2 עלי דפנה
2 כפות חרדל חלק
2 מלפפונים חמוצים קצוצים
1 בצל לבן קצוץ
2 פלפלים ירוקים חריפים קצוצים
4 כפות שמן זית עדין
4 פרוסות לחם

אופן ההכנה:

1. בקערה מערבבים את המלח, הסוכר, גרגירי הכוסברה ועלי הדפנה.

2. מניחים את הבשר בקערה ומכסים אותו היטב בתערובת המלח. עוטפים בניילון ושומרים במקרר למשך 24 שעות.

3. מוציאים את הבשר מתערובת המלח ושוטפים היטב. פורסים דק ככל הניתן ומניחים בצלחת הגשה.

4. קולים ארבע פרוסות לחם. מגישים עם חרדל, בצל קצוץ ופלפלים ירוקים חריפים. יוצקים על הבשר שמן זית.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ