ברוסקטה עם ברי, אגסים ביין לבן ודבש

הארץ
ברוסקטה עם ברי, אגסים ביין לבן ודבש
הארץ

כמות המנות: 4

דרגת קושי: בינוני

מצרכים:

4 פרוסות עבות של לחם מחמצת, רצוי עשיר עם צימוקים ו/או אגוזים
2 כפות שמן זית
שני אגסים קלופים
יין לבן יבש
מקל קינמון
כף אגוזי מלך קלויים
4 כפיות דבש
ריבה שאוהבים
מלח ים אטלנטי ופלפל שחור גרוס
150 גרם (1 חבילה) ברי פרוסה ל-4 פרוסות עבות

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור לחום של 250 מעלות, עם גריל עליון.

2. מורחים את פרוסות הלחם במעט שמן זית וקולים היטב בתנור משני הצדדים.

3. חוצים את האגסים ומוציאים מהם את הליבה.

4. מעבירים את חצאי האגסים לסיר קטן, מכסים ביין לבן ומוסיפים את מקל הקינמון. מבשלים על אש נמוכה עד שהם מתרככים מעט, מסירים מהאש ומקררים.

5. פורסים את חצאי האגסים הקרים לפרוסות דקות. מניחים על כל ברוסקטה פרוסה נדיבה של ברי ומעליה מניחים חצי אגס פרוס. אפשר גם למרוח ריבה שאוהבים על הלחם ועליה להניח את פרוסת הברי.

6. מעטרים במעט אגוזי מלך ומזלפים מעט דבש. מתבלים בקורט מלח ופלפל.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות