תבשיל של שעועית לימה ביין לבן ומרווה

מור סגל, שפית אורחת
תבשיל של שעועית לימה ביין לבן ומרווה
מור סגל, שפית אורחת

כמות המנות: 0

דרגת קושי: קל

מצרכים:

2 כוסות שעועית לימה, מושרית ללילה ומבושלת עד ריכוך
1 כוס יין לבן
4-6 עלי מרווה טריים
קורט זרעי כמון
קורט שמרי בירה
שמן זית
קורט מלח

אופן ההכנה:

1. קולים במחבת יבשה את זרעי הכמון לזמן קצר, מוסיפים למחבת את השעועית המבושלת, שמן הזית, כוס היין, שמרי בירה והמלח.

2. מטגנים את השעועית תוך ערבוב קל, מוסיפים מעט מים ומצמצמים עד קבלת רוטב עדין.

תגובות