בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שלושה שדרוגים לתפוח אדמה בתנור לארוחת ערב

במקום לשבור את הראש על מה אוכלים לארוחת ערב, הנה שלוש מנות קלות להכנה עם דברים שיש כמעט בכל בית. מתכונים של עומר כפרי מרשת "תירס"

6תגובות
תפוח אדמה פיצה
דודו בכר

תפוחי אדמה לארוחת ערב, הפכו אצלנו ברבות הימים ובעיקר בחורף, להכרחית. הילדים תמיד יעדיפו אותם על חביתות וסלט, ואנחנו ההורים מתנחמים בזה ולא בעוד בקשה לפיצה, המבורגר ונקניקיות. תהינו איך לשדרג את התפוד השגרתי בתנור והתחלנו לשחק. הרעיון היה להשתמש בכל מה שיש במקרר או במזווה, חצינו והוספנו מיני תבלינים ורטבים שאנחנו אוהבים, כשתמיד תפוחי האדמה היו שחקנים שידעו לשחק היטב - לספוג ולהעשיר את המנה.

תפוח אדמה פיצה

מרכיבים:

1 תפוח אדמה גדול

2 כפות רסק עגבניות

חופן מוצרלה

רקלט / גבינה צהובה

זיתים ירוקים ושחורים

תירס

פטריות טריות

ההכנה:

לתנור שחומם מראש לחום של 150 מעלות מכניסים תפוח אדמה למשך כ- 45 דקות.

לאחר שהתפוח האדמה התרכך, מוציאים אותו מהתנור ויוצרים חריץ במרכזו.

את אמצע התפוח האדמה מפלטים מעט ומוסיפים מלח פלפל לפי הצורך, לאחר מכן מורחים את רוטב העגבניות, מוצרלה וגבינה צהובה (כדאי להשתמש ברקלט).

מפזרים תירס, זיתים ופטריות על הגבינה ומכניסים לתנור ל- 3 דקות נוספות.

תפוח אדמה
דודו בכר

תפוח אדמה פריקסה

מרכיבים:

1 תפוח אדמה גדול

1 טונה (שימורים)

1 ביצה קשה

כף לימון כבוש

אריסה (לפי טעם אישי)

2 כפות סלט ירקות

אופן ההכנה:

לתנור שחומם מראש לחום של 150 מעלות מכניסים תפוח אדמה למשך -כ 45 דקות.

לאחר שהתפוח התרכך, מוציאים אותו מהתנור ויוצרים חריץ במרכזו.

את אמצע התפוח מפלטים מעט ומוסיפים מלח פלפל לפי הצורך, לאחר מכן מוסיפים את שאר המרכיבים במרכזו ומגישים.

תפוח אדמה סביח

תפוח אדמה
דודו בכר

מרכיבים:

1 תפוח אדמה גדול

קוביות חציל מטוגן

1 ביצה קשה

מלפפון חמוץ חתוץ לפרוסות

בצל קצוץ

טחינה

ההכנה:

לתנור שחומם מראש לחום של 150 מעלות מכניסים תפו"א למשך כ 45 דקות.

לאחר שהתפוח האדמה התרכך, מוציאים אותו מהתנור ויוצרים חריץ במרכזו.

את אמצע התפוד מפלטים מעט ומוסיפים מלח פלפל לפי הצורך, לאחר מכן מוסיפים את שאר המרכיבים במרכזו, מעט מוזגים מעט טחינה מעל ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו