מתכון |

תפוחי אדמה ממולאים בגבינת צ'דר

חנה גרשוני
תפוחי אדמה
חנה גרשוני

מתכון לתפוחי אדמה ממולאים בגבינת צ'דר

חומרים:

3 תפוחי אדמה בינוניים אפויים

4 כפות יוגורט דל שומן

4 כפות גבינת קוטג, עד 5% שומן

4 כפות גבינת צ'דר מגוררת

1 כפית שמיר מיובש

4 כפות בצל ירוק קצוץ (גם החלק הירוק)

מעט פפריקה אדומה

ההכנה:

מחממים את התנור ל-180 מעלות. חוצים את תפוחי האדמה לשניים. מוציאים את תוכם ולא פוגעים בקליפה. מערבבים יוגורט, קוטג', צ'דר ושמיר לתערובת חלקה. מוסיפים בצל ירוק. ממלאים את תפוחי האדמה וזורים פפריקה למעלה. שמים בתבנית על נייר כסף ומחממים בתנור 20-15 דקות.

4 מנות - 100 קלוריות למנה.

תגובות