בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

תפוחי אדמה ממולאים בגבינת צ'דר

תגובות
תפוחי אדמה
לימור לניאדו תירו

מתכון לתפוחי אדמה ממולאים בגבינת צ'דר

חומרים:

3 תפוחי אדמה בינוניים אפויים

4 כפות יוגורט דל שומן

4 כפות גבינת קוטג, עד 5% שומן

4 כפות גבינת צ'דר מגוררת

1 כפית שמיר מיובש

4 כפות בצל ירוק קצוץ (גם החלק הירוק)

מעט פפריקה אדומה

ההכנה:

מחממים את התנור ל-180 מעלות. חוצים את תפוחי האדמה לשניים. מוציאים את תוכם ולא פוגעים בקליפה. מערבבים יוגורט, קוטג', צ'דר ושמיר לתערובת חלקה. מוסיפים בצל ירוק. ממלאים את תפוחי האדמה וזורים פפריקה למעלה. שמים בתבנית על נייר כסף ומחממים בתנור 20-15 דקות.

4 מנות - 100 קלוריות למנה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו