בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

טיפ לקיץ

לחם שיפון חמצמץ עם ממרח בריאות

לחם השיפון הוא כל מה שהקיץ צריך ואין מתאים ממנו לקישואים

תגובות
לחם שיפון
אביעד הרמן

לחם השיפון הוא כל מה שהקיץ צריך: דחוס, חמצמץ, אירופי מאוד, וכל מי שמכור ללחם מהסוג העשיר הזה, יודע בדיוק במה מדובר. כן, גם בטעם הזה של גרעינים גרוסים (בלחם תכולה גבוהה של חלבונים) ותחושה כללית של מוצר בריאותי.

מתאים למלא את הלחם הזה בקישואים מוקפצים, למשל. לצורך כך חממו בווק מעט שמן תירס והוסיפו בצל אחד קצוץ גס, שיזהיב.

הוסיפו שני קישואים, לא קלופים אך מקורצפים היטב, לאחר שחתכתם אותם לקוביות, או פשוט חתכתם לעיגולים עבים שקצצתם גס במעבד מזון.

הוסיפו למה שמתבשל פלפל, מלח, מעט אגוז מוסקט וקורטוב של דבש, ואם יש לכם קצת רוזמרין או אורגנו או ריחן טרי קצוץ או מיובש - גם הולך.

ועכשיו הפיוז'ן: כשבשר הקישואים רך, הוסיפו כף שטוחה של חמאת בוטנים לא ממותקת, וערבבו. מירחו על לחם השיפון. בעוד התערובת חמימה, צרו כריך. אתם יכולים להוסיף לו מחמץ כמו מלפפון כבוש או גמבה או רליש. לא חובה.

עיטפו את הכריך בעטיף ניילון, שיתגבשו הטעמים, ואיכלו כשאתם רעבים.




תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו