טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט ברוקולי בנוסח תאילנדי

רוטב סאטה מהיר המשודך לברוקולי טרי ופריך יעלה בכם געגועים לסיבוב בתאילנד

6 מנות דרגת קושי: קל
סלט ברוקולי
Ken Hively / LA Times via Getty


 

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

3 כוסות פרחי ברוקולי טרי

רבע כוס חמאת בוטנים ללא סוכר

פלפל אדום קצוץ

2 כפות שמן סומסום

1 כף מיץ לימון

2 כפות מים חמים

2 כפות רוטב סויה

3 כפות בצל ירוק קצוץ

1 שן שום מעוכה

הוראות הכנה

מערבבים חמאת בוטנים, מים חמים, רוטב סויה, מיץ לימון וכף אחת שמן סומסום עד לקבלת עיסה חלקה.

מחממים כף שמן סומסום במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את פרחי הברוקולי, פלפל אדום, בצל ירוק ושום. לטגן תוך כדי ערבוב כ-5-4 דקות עד שהירקות יהיו פריכים מעט. להוריד מהאש ולערבב עם רוטב חמאת הבוטנים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות