פילה אמנון על ניוקי פלפלים ויין לבן

מנה איטלקית עם טוויסט ים תיכוני של דג עסיסי, פלפלים קלויים ושום

השף חיים אסולין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
השף חיים אסולין
דירוג הגולשים
0 כוכבים
דרגת קושי:
קל
מנות:
4 מנות
זמן בישול:
20 דקות

רכיבים

דג אמנון אחד, מפולט

שמן זית

מלח גס

פלפל גרוס

150 גרם ניוקי

לרוטב:

20 גרם חמאה

60 מ"ל שמנת מתוקה

30 גרם פלפלים קלויים קצוצים

מעט טרגון

1/4 שן שום

צ'ייסר יין לבן

הוראות הכנה

צורבים את הדג במחבת חמה על שמן זית, הופכים, מנמיכים את האש ומכסים את המחבת למשך 2-3 דקות.

במחבת נפרדת ממיסים חמאה, מוסיפים שום, פלפלים קלויים קצוצים ומעט יין לבן.

לאחר מכן מוסיפים שמנת, מתבלים במעט מלח ופלפל שחור גרוס ולבסוף מוסיפים טרגון קצוץ. מוסיפים ניוקי ומצמצמים מעט.

אופן הגשה: מניחים ניוקי בתחתית צלחת עמוקה ומעל את הדג. מומלץ להגיש עם כוס יין.

כתבות מומלצות

בילי אייליש וטיילור סוויפט. חולקות תדהמה עם הקהל

"שבית המשפט יילך להז***": הכוכבים מוחים על ביטול הזכות להפלות

מצעד מחאה של תומכי הליכוד ונתניהו בכיכר הבימה בתל אביב, בינואר

במידה רבה, זהו סיפור כישלונו של השמאל הישראלי כולו

נבחרת הנוער של ישראל חוגגת. תהיה בחצי הגמר היורו, ובמונדיאל בשנה הבאה

נבחרת הנוער בכדורגל עלתה לחצי גמר היורו, ולראשונה גם למונדיאל

צילום: אמיל סלמן

האם ייתכן שמגע עם האדמה משפר את המערכת החיסונית?

משה טוב עם אשתו רות וילדיהם. הסיפור הוסתר במשך שנים

מתחת לאף של פינושה, השגריר הישראלי הציל מאות צ'יליאנים ממוות

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ