פילה אמנון על ניוקי פלפלים ויין לבן
מנה איטלקית עם טוויסט ים תיכוני של דג עסיסי, פלפלים קלויים ושום
השף חיים אסולין
השף חיים אסולין
דירוג הגולשים
0 כוכבים
דרגת קושי:
קלמנות:
4 מנותזמן בישול:
20 דקותרכיבים
דג אמנון אחד, מפולט
שמן זית
מלח גס
פלפל גרוס
150 גרם ניוקי
לרוטב:
20 גרם חמאה
60 מ"ל שמנת מתוקה
30 גרם פלפלים קלויים קצוצים
מעט טרגון
1/4 שן שום
צ'ייסר יין לבן
הוראות הכנה
צורבים את הדג במחבת חמה על שמן זית, הופכים, מנמיכים את האש ומכסים את המחבת למשך 2-3 דקות.
במחבת נפרדת ממיסים חמאה, מוסיפים שום, פלפלים קלויים קצוצים ומעט יין לבן.
לאחר מכן מוסיפים שמנת, מתבלים במעט מלח ופלפל שחור גרוס ולבסוף מוסיפים טרגון קצוץ. מוסיפים ניוקי ומצמצמים מעט.
אופן הגשה: מניחים ניוקי בתחתית צלחת עמוקה ומעל את הדג. מומלץ להגיש עם כוס יין.
כתבות מומלצות

"שבית המשפט יילך להז***": הכוכבים מוחים על ביטול הזכות להפלות
במידה רבה, זהו סיפור כישלונו של השמאל הישראלי כולו

נבחרת הנוער בכדורגל עלתה לחצי גמר היורו, ולראשונה גם למונדיאל
האם ייתכן שמגע עם האדמה משפר את המערכת החיסונית?
מתחת לאף של פינושה, השגריר הישראלי הציל מאות צ'יליאנים ממוות
תגובות
על סדר היום
בשיתוף אשת טורס
מדדים של קסם
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי