איטלקי צמחוני: קלצונה תרד וביצה

אין הרבה מתחרים לריח של בצק הנאפה בתנור הביתי, וברגע שלא נבהלים מהכנת הבצק יכול הקלצונה להיות אורח קבוע בארוחות

שחר ברנע, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שחר ברנע, שף אורח
דירוג הגולשים
0 כוכבים
דרגת קושי:
קל
מנות:
5 מנות
זמן בישול:
40 דקות

אין הרבה מתחרים לריח של בצק הנאפה בתנור הביתי שלכם וברגע שלא נבהלים מהכנת הבצק –הקלצונה, מאפה איטלקי ממולא בצורה של חצי סהר, יכול להיות אורח קבוע בארוחות ערב או צהריים ואפילו בוקר, כשהוא חורג מהמילוי השגרתי הקבוע של רוטב עגבניות ומוצרלה. הקלצונה בעצם מתבסס על בצק הפיצה וכמוה אפשר למלא אותו באין ספור צירופים, למשל: אפשר למלא אותו בגבינות, במחית חצילים, בפטריות ואפילו בשוקולד. הנה הצעה למתכון אחד שאפשר לנצל לשלל מילויים.

הוראות הכנה

מכינים את הבצק:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ