מנות הדגל |

להכין את הטאפאס של רושפלד

השף יונתן רושפלד פותח את דלתות המטבח ונותן הצצה לארבע מנות שאפשר להכין בבית בקלות

הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
הארץ

במסגרת מדור "מנות הדגל" אנחנו חוזרים אל המנות הקלאסיות שמככבות במסעדות השונות. השף יונתן רושפלד פתח את דלתות המטבח ונותן הצצה לארבע מנות שאפשר להכין בבית בקלות.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ