מתכון: ארטישוק כבוש

ארטישוקים כבושים בצנצנות שממש נעים לפתוח כמנות אישיות לסועדים במנגל, בבית או בפיקניק, לפי מתכון של השף רגב יחזקאל

רגב יחזקאל, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
רגב יחזקאל, שף אורח
דירוג הגולשים
0 כוכבים
דרגת קושי:
קל

רכיבים

1/4 כוס שמן זית

ענף טימין

ענף רוזמרין

ענף אורגנו

1 שן שום פרוס

1 כפית מלח

1 צנצנת ארטישוק רומאי משומר

הוראות הכנה

מחממים במחבת את כל המרכיבים מלבד הארטישוק, עד לריכוך השום. מורידים מהאש ומעבירים לכלי אחר לקירור. חותכים את הארטישוק לרבעים ומוסיפים לשמן שהתקרר. מניחים במקרר ללילה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ