זיו סנדלר, שף קונדיטור אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
זיו סנדלר, שף קונדיטור אורח
דירוג הגולשים
0 כוכבים
דרגת קושי:
קל
פריטטה טבעונית עם מנגולד וקמח חומוס

רכיבים

כוס וחצי קמח חומוס

1/4 כפית מלח

1/4 כפית מלח (רצוי מלח הודי שחור)

1/2 כפית כורכום

1/4 כפית אבקת אפיה

חופן שמיר קצוץ

קומץ צ'ילי

2 כוסות מים

חופן פטרוזיליה קצוצה

כוסברה, לפי הטעם

כוס עלי מגולד קצוץ

כוס בצל קצוץ

1/2 כפית פלפל שחור

3 כפות שמן זית

הוראות הכנה

1. לחמם תנור ל-180 מעלות. לשמן תבנית יצוקה.

2. לערבב את כל המרכיבים היבשים, להוסיף מים ולערבב עד שלא נותרו גושים.

3. להוסיף כף שמן זית לבלילה, לתת לה לנוח 5 דקות.

4. להוסיף את הירקות הקצוצים, לערבב היטב ולשפוך לתבנית.

5. אפייה: 20-30 דקות ללא מכסה, עד שהפריטטה יציבה ומתחילה להיסדק ולהשחים. להוציא לרגע, להבריש בשמן זית ולהכניס לתנור לעוד 5 דקות.

6. לאחר האפייה לתת לפריטטה להתקרר לפני החיתוך.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ