לביבות רושטי ריחניות
לביבות עם ריח מדהים שלא תוכלו לעמוד בפניו

אני ממליץ כשמבשלים תפוחי אדמה תמיד להוסיף עשבי תיבול ארומטיים למים, כך תפוחי האדמה והמטבח יריחו בריח נעים בדיוק כמו במסעדה בפריז או בציריך.
רכיבים
ק"ג תפוחי אדמה
חצי כפית מלח
עלה דפנה
גבעול טימין
שני שיני שום
6 גרגירי פלפל אנגלי
קמצוץ פלפל שחור
לתערובת הלביבות:
100 גרם חמאה
30 גרם פרמז'ן
כפית שטוחה מלח
שמן לטיגון
הוראות הכנה
בסיר עם מים רותחים: מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עם מעט מלח, עלה דפנה, טימין, שום, פלפל אנגלי ופלפל שחור עד שכמעט מוכנים (תפוח האדמה רך אך לא נימוח).
מוציאים את תפוחי האדמה, קולפים ומגרדים על פומפייה גסה ומניחים בקערה.
מוסיפים את החמאה ומערבבים טוב עם הידיים עד שהחמאה נמסה ונבלעת בתערובת. מוסיפים מלח.
מחממים מחבת על אש נמוכה עם 2-3 כפות שמן.
בעזרת כף גדולה, יוצקים למחבת עיגולים בגובה של שני ס"מ.
לפני שהופכים, מחכים עד שניתן לראות שהשוליים מזהיבים (כ-4-6 דקות). מוציאים לנייר סופג.
מפזרים פרמז'ן ומגישים.
כתבות מומלצות

בישראל השליטה על הריונה של אישה מעולם לא היתה בידיה

דיוקנאות אינטימיים מהמרכז והשוליים של תל אביב

למה מקדונלדס הורידה את הסלט?
