איך מכינים שניצל עוף בגרסה הישראלית הביתית
שניצל ישראלי הכי טעים ישר מן המחבת
הארץ
הארץ
דירוג הגולשים
0 כוכבים
דרגת קושי:
קלמנות:
6 מנותשניצל, בגרסה הישראליתצילום: מגד גוזני
רכיבים
6 נתחי חזה עוף משוטחים לשניצלים
2 ביצים
מלח ופלפל שחור טחון טרי
1/2 כוס קמח
1 כוס פירורי לחם טריים
שמן לטיגון
הוראות הכנה
1. טורפים בקערית ביצים עם 2 כפות מים ומתבלים במלח ופלפל.
2. מכינים את הקמח ופירורי הלחם בכלים נוחים לטבילה. טובלים את הנתחים בקמח, מנערים את העודפים, טובלים בביצה, טובלים בפירורי לחם ומהדקים אותם היטב.
3. מחממים מחבת כבדה עם שמן בגובה מחצית עובי הנתחים לחום בינוני (ראו מבחן הטמפרטורה).
4. מטגנים את השניצלים 3-2 דקות מכל צד להשחמה. מניחים על נייר סופג ומגישים מיד.
לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:
תגובות
על סדר היום
בשיתוף הקרן החדשה לישראל-שתיל
מדדים של קסם
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי