מתכון: סלט קינואה וחמוציות
גם בריאותי, גם קליל וגם מרענן: סלט קינואה וחמוציות
צ'רלי פדידה, שף אורח
צ'רלי פדידה, שף אורח
דירוג הגולשים
0 כוכבים
דרגת קושי:
קלסלט קינואה וחמוציותצילום: nata_vkusidey / Getty Images / i
רכיבים
250 גרם קינואה, מבושלת במים רותחים 8 דקות או עד לקבלת מרקם "אל דנטה"
1 תפוח עץ גרני סמית קלוף חתוך לפרוסות
1 גבעול סלרי חתוך אלכסונית
פילטים מחצי לימון
40 גרם אגוזי מלך או פקאנים קלויים במחבת עם חצי כפית מלח וכפית סוכר
40 גרם חמוציות
20 עלי טרגון קצוצים
1 כפית דבש
3 כפות שמן זית איכותי
3 כפות מיץ לימון
מלח דק
פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה
1. מניחים את הקינואה המבושלת בקערה, ומוסיפים את שאר המרכיבים: החמוציות, תפוח עץ, סלרי, לימון, אגוזי מלך וטרגון קצוצים.
2. בקערית נפרדת מערבבים את הדבש, שמן הזית ומיץ הלימון, ומערבבים לקבלת מרקם אחיד.
3. מוסיפים את הרוטב לקינואה, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים.
כתבות מומלצות

"היה לנו חשוב שהוא ייקח חלק בשידור הגמר": המחווה למודי בר און
אפרת גוש דיברה באומץ, אבל לא באמת נחשפה

האזרחים הערבים לא רוצים להבעיר את השטח, אבל הם לא מנותקים

דווקא על מכשיר הריצה בחדר הכושר מול "הלהקה", משהו נסדק בי
השאלה שהוצגה בסקר אולפן שישי היא הסתה. הפאנל שתק בנימוס
תגובות
על סדר היום
בשיתוף BEND
כתבות שאולי פספסתם
תעלומת עורך הדין – והעד המרכזי שמת לפני שהספיק להעיד בפרשת האחים דיין
"אנשים רואים בורסות אדומות ומחירי דירות משוגעים – והם עוצרים"

"זה מה יש. תגיד רוצה או לא רוצה - ותבחר צבע": כך נקבע מחיר הרכב שלכם
