חצילים במיסו ודבש
שיטת האפייה הזו יוצרת אפקט של אידוי, שבסופו מתקבלים חצילים רכים מאוד וספוגים בטעמי דבש ומיסו
אורלי פלאי ברונשטיין

חצילים במיסו ודבש.צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו
אורלי פלאי ברונשטיין
דירוג הגולשים
0 כוכבים
דרגת קושי:
קלזמן בישול:
שעתייםלגיוון: לגרסה טבעונית, ניתן להחליף את הדבש בסילאן.
רכיבים
2 חצילים חצויים לאורכם ופרוסים לעובי 1 ס”מ
3 כפות מחית מיסו לבנה
1 כף ג’ינג’ר מגורר
1 שן שום כתושה
1 כף דבש או סילאן
1/4 כוס מים
הוראות הכנה
מחממים תנור ל-160 מעלות.
מערבבים את כל החומרים בתבנית ומכסים ברדיד אלומיניום.
אופים שעתיים או עד שהחצילים רכים מאוד וספוגים במיסו ודבש. מגישים בטמפרטורת החדר.
כתבות מומלצות

היא כתבה את המדריך "איך לרצוח את בעלך". ואז בעלה נרצח

ספר הזיכרונות שהותיר אחריו חושף כישרון מפתיע של סופר גדול

המשבר הכלכלי מכופף את האידיאולוגיה של ארדואן

טירללת מדינה שלמה, את צריכה לענות. "צודק, אבל אני מנתקת"

צפיתי בו רועד וניסיתי להיזכר אם היה כאן משהו דומה. לא הצלחתי
תגובות
על סדר היום
בשיתוף BEND
כתבות שאולי פספסתם

המועמדת התחברה לראיון עבודה בזום - וקיבלה מהמראיין מייל שהדהים אותה

מייסד קרן הגידור הגדולה בתבל: מזומן הוא זבל - ממשלות יחסלו את ביטקוין

יוקרה זה רע? כך נראים החיים במגדל חדש בתל אביב

קו השבר שעלול לקחת את הכלכלה העולמית למקום אחר, אפל יותר
