פולנטה בתנור, לא כמו שמכינים בדרך כלל
פולנטה בעשבי תיבול עם תירס, ביצים וגבינת פטה, מלאה מרקמים והפתעות. היא שונה לגמרי מהפולנטה עליה גדלתי, אם כי היא עדיין נפלאה — עשירה, נדיבה, מורכבת ומהנה
יותם אוטולנגי/ ניו יורק טיימס
יותם אוטולנגי/ ניו יורק טיימס
בחודשים האחרונים כתבתי בטור הזה על בישול בתנור בסיר אחד או במחבת אחת. את ההשראה לכך קיבלתי מקלאסיקות אירופיות כגון פסטה עם ראגו, פאייה או מוסקה, שלכולן יש מסורות ארוכות ושיטות הכנה ברורות. אך באף אחד מהמאכלים האלה לא משתמשים בשיטת "סיר אחד ולתנור".
כתבות מומלצות

"הכי קשה זה הניתוק. היינו על קרחון חודש, בלי קליטה, בלי כלום"

עם כל הכבוד לעוגת גבינה, לכו על קינוח מופרע לשבועות

מתברר שחשיפה לשמש תורמת לנו בדרכים שלא היינו מעלים על הדעת

בית"ר ירושלים, שמאלנים: הצד המפתיע של תולדות הכדורגל בארץ
"קניתי כאן דירה, ואז עוד אחת ועוד אחת - וחיברתי אותן לבית אחד"
תגובות
על סדר היום
בשיתוף BEND
כתבות שאולי פספסתם

המועמדת התחברה לראיון עבודה בזום - וקיבלה מהמראיין מייל שהדהים אותה

מייסד קרן הגידור הגדולה בתבל: מזומן הוא זבל - ממשלות יחסלו את ביטקוין

יוקרה זה רע? כך נראים החיים במגדל חדש בתל אביב

קו השבר שעלול לקחת את הכלכלה העולמית למקום אחר, אפל יותר
